tisdag 3 januari 2012

You Are The Air That I Breath - Chapter 20

Nellie reste sig upp och gick mot sin säng lite i förväg och precis när Johanna skulle gå tog jag tag i hennes arm och drog henne närmre mig
-Jag har kännslor för dig med viskade jag och lutade mig ner mot henne, hon tvekade lite men sträckte lite på sig så våra läppar möttes i en helt fantastisk kyss.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nialls Perspektiv

Det var skönt att vara tillbaka i Sverige igen, jag och killarna hade inte varit här förrens i oktober förra året så det var härligt. Eftersom det var Nellies födelsedag idag var alla extra glada och tjejerna var också glada över att vara hemma igen. Hela gänget åt en brunch på hotellet och när vi började bli klara såg jag hur Johanna började skruva lite på sig och gav en konstig blick till mig och Harry. Sedan hade de sagt att de skulle åka och fixa någonting och efter ett tag hade resten av killarna också dragit och sagt att det skulle gå till Topshop och kolla lite på stan.
Jag kollade på Nellie som satt brevid mig
- Jag tänkte att vi kanske kunde cykla lite idag? Om du vill alltså?
- Ja det är klart att jag vill! Sa hon och log vi gick ut på gatan och våra cyklar som vi hyrt dagen innan. 
Vi cyklade runt lite i stan och sedan ut mot Djurgårn. Jag försökte kolla på vägen framför mig när jag cyklade men det ända jag kunde kolla på var Nellie hennes blonda hår svepte med vinden och hon log och skrattade hela tiden. Vi var ute på Djugårn nu och cyklade längs vattnet, jag åkte så snabbt jag kunde för att komma ifattt Nellie och sträckte ut min hand brevid mig så hon tog tag i den hon kollade och log när jag plötsligt kände att jag körde på något riktigt hårt och tvärnitade med cykeln som ramlade ihop samtidigt som Nellies. Jag landade i gräset och satte mig hastigt upp för att kolla vad det var vi hade kört in i. Då var det en hel stock som låg rakt över vägen
- Tur att det inte var en människa!! Skrek Nellie trots att jag satt brevid henne
- haha eller hur skrattade jag och la mig ner igen. Hon la sig sakta ner brevid mig med min arm under hennes nacke. Hennes ögon glittrade i solen och de var så fantastiskt fint gröna som bara hennes ögon kan vara. Hon log stort, jag tog upp handen för att ta bort ett hårstrå som fastnat på hennes läpp och satte handen bakom hennes nacke. Hon lutade sig sakta ner och kysste mig.

Johannas Perspektiv

Killarna och jag hade sagt att vi skulle ut och hitta på en massa saker och vi bestämde med Niall igårkväll att han skulle uppehålla Nellie under dagen så att vi skulle få tid på oss att fixa hennes överraskningsfest.
Vi hade hyrt en lokal i gamla stan för att ha festen i och alla höll på att göra det snyggt i den stora våningen. 
- Liam kan du snälla komma och hjälpa mig med det här, jag når inte? 
- självklart kompis .svarade han och började hänga upp alla girlanger (stavnig? men ni vet sånadär man har i taket, haha). 
- Snyggt! Sa jag åt Harry och blinkade med ena ögat. Han höll förbrilt på med att göra en banderoll där det skulle stå "Happy Birthday Nellie" på. Han hade lim och målarfärg över hela sig men jag kunde bara skratta åt honom, det var så gulligt att han försökte.
- Vill du ha hjälp? undrade jag
- haha hur kan du se det? sa han och pussade mig på kinden. Jag satte mig brevid honom och började klippa lite.

Nellies Perspektiv

Niall och jag hade hunnit med mycket under dagen. Vi hade cyklat runt nästa hela stan, eller ja så kändes det iallafall men å andra sidan hade jag ju aldrig varit känd för att ha bra kondition så det berodde kanske på det, vi hade ätit glass och gått i affärer på drottninggatan. Det som kändes lite konstigt var att vi inte hade träffat på någon av killarna i stan. De hade ju sagt att de skulle in hit idag och när jag frågade Niall om han inte kunde ringa och fråga sa han bara att de säkert hade hittat på något annat och att han inte ville störa.
Sedan hade vi bara suttit och pratat, vi hade faktiskt inte stött på ett enda fan, vilket kändes rätt konstigt men var också rätt skönt på något sätt. Det ända vi märkt av var att några kollade lite på oss men det var ingen som kommit fram eller sagt något.
Plötsligt lät det från Nialls ficka och jag förstod att det var telefonen som ringde.
- Hallå? svarade han
Jag hörde inte vad den andra personen sa men det var intelänge de pratade och Niall avslutade med:
- okej kommer. Sedan tittade han på mig med något annorlunda i blicken.
- Det var Zayn de hade träffat någon gammal kompis till Johanna som bodde i gamla stan och de ville att vi skulle komma...
- I gamla stan..? Johanna har väll ingen kompis där.. Sa jag och började tänka på vem det kunde va när Niall sa
- jo tydligen, ska vi åka?

När vi kom fram till huset såg jag att det var helt omringat av en massa reportrar och papparazzis. Först förstod jag inte att det var oss dem väntade på men jag förstod det när alla skrek till när de såg oss.
Vi ställde upp för ett par bilder men tröck oss sedan förbi och gick in i huset.
Det var ett högt hus för att vara i gamla stan det kändes som att vi gick i de där trapporna i evigheter, men som sagt min kondition...
Niall knackade på dörren och öppnade den i samma sekund. Konstigt att han öppnar hemma hos en person han inte känner han jag precis fråga innan jag slogs av dunkande musik och mina fem bästa vänner stod mitt i den stora våningen framför och bakom dem stod nog minst hundra personer och skrek och apploderade åt oss och när de såg oss skrek alla 
- GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN NELLIE!!!!!
Jag nästan lamslagen och kunde knappt röra mig men när jag kände att Niall strök mig på armen och skrattade till lite kom jag på mig själv och bröt ut:
- Men gud vad gulliga ni är! Jag älskar er! Och fick nästan tårar i ögonen och sprang fram och kramade om killarna och Johanna. Alla var så glada och skrattade bara åt mig och jag antog att jag såg rätt chockad ut. Det var väldigt snyggt i rummet och rätt mörkt ungefär som på klubb. Det var svarta och rosa ballonger täckta över väggar och tak och en massa serpentiner överallt. När alla gick lite åt vänster så såg jag den största tårtan jag någonsin sett. Den matchade in med färgerna i rumme och hade säkert femtio ljus på sig.
- Man fyller ju bara 15 en gång, eller hur? Hörde jag Niall viska i mitt öra när han kom och kramade om mig bakifrån. Jag kunde inte  svara något jag var så chockad och glad så jag vände mig bara om och kramade om honom tillbaka.

Harrys Perspektiv

Dj:n som vi hyrt började spela och efter ett tag var alla uppe på dansgolvet och dansade som aldrig förr. Jag tog tag i Johanna och vi dansade tillsammans mitt på golvet.
De flesta av gästerna som var här kände jag inte, det var mest folk från Johanna och Nellies gamla skola och barndomsvänner till dem. En del var tydligen kändisar från Sverige. Johanna berättade förut att någon som hette Sean Banan, Danny och Erik Saade men honom visste både jag och killarna vem han var sedana innan och han hade med sig sin flickvän Molly.
Jag såg på Johann att hon trivdes och tyckte att det var kul att träffa sina gamla vänner och hon hade gått iväg en stund för att prata med någon som hette Adrian och han var här tillsammans med sina kompisar Teo och Noel.
Adrian såg nästan rädd ut när jag hälsade på honom när han kommit fram förut men nu när Johanna kom tillbaka till mig såg jag att han såg lugnare ut och nickade åt mitt håll.
Dj:n hade satt på en långsam låt av Ne-Yo jag tog Johannas hand och drog henne närmare mig. Hon tittade på mig och log. Jag böjde mig ner och kysste hennes panna.
- Johanna. Jag älskar dig, jag vill at du ska veta det jag vill att du ska veta att det är dig jag vill dela mitt liv med. Jag vet det redan nu, jag älskar dig och jag kan aldrig sluta göra det.
- Harry... hur kommer det sig att vi alltid känner på samma sett för varandra...? Jag älskar dig med min prins.

Nellies Perspektiv

När jag pratat med alla gamla vänner och bekanta och alla nya ansikten som jag inte träffat förut och alla fått gratta mig gick jag äntligen fram till Niall och satte mig brevid honom där han satt ensam i en gigantiskt stor vit skinnsoffa som stod intill väggen lite avskilt i ett hörn. Jag skrattade när jag kom fram
- haha här sitter du och ugglar helt själv!
- Två av dina kompisar gick nyss Evelina och Lydia de var riktigt trevliga vi satt och pratade lite medans du hälsade på alla.
- Jaha, de är mina bästa kompisar här vet du. Det var jätte länge sen jag träffade dem, känns lite sorligt.
- Vi kan ju se om vi kan hitta på något med dem imorgon om du vill? Sa Niall och jag log tillbaka och nickade. Jag la mitt huvud mot hans axel och tog upp benen i soffan, han tog tag i min hand och smekte den mjukt.
- Nellie, jag måste berätta en sak.. Sa han och jag satte mig upp men höll kvar hans hand.
Han kollade djupt in i mina ögon och jag i hans, de tindrade av lamporna som blinkade och de lyste isblått men var ändå väldigt väldigt varma.
- Jag gillar verkligen dig Nellie eller nej jag gillar inte dig jag älskar dig. Jag älskar dig så oerhört mycket och jag vill inte sluta titta in i dina vackra gröna ögon för en enda sekund. Jag såg hur hans ögon fylldes med tårar och tillslut rann en tår nerför hans svala kind. men jag såg ingen sorg i hans ögon när jag kollade djupt in i dem, han var glad. Jag höjde handen och följde sakta tårens bana för att torka bort den. 
- Jag vill inte lämna dig för en ända sekund jag vill inte släppa taget om dig...
- Du behöver inte släppa taget om mig Niall för jag håller i dig minst lika hårt som du håller mig. Jag tänker inte släppa dig heller. Jag älskar dig, jag behöver dig jag kan inte leva utan dig det är för dig jag andas Niall och det ska du veta. Jag vill att du ska veta det, du är mitt allt...
Vi lutade oss sakta mot varandra och kände varandras varma andhämtning innan vi försvann in i en kyss så fin att tretusen rosor inte räcker åt för att jämföra dem...
_____________________________________________________________________
KOMMENTERA NUU!! 8 Kommentarer? klarar ni det?
Posted By: Nellie

8 kommentarer:

  1. åå så bra! vill ha mer nu :D
    men undrar, varför har du bilder på Liam som inte ens e med så mycket?.. haha

    SvaraRadera
  2. Vad är det med johanna? varför svimmar hon hel tiden ? :)

    SvaraRadera
  3. Ett till nuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Riktigt bra novell. Dock tycker jag ni borde läsa igenom alla kapitlen mera innan ni publicerar för det är flera stavfel och gramatikfel. Hellre läser jag långa och välgjorda kapitel men längre mellanrum än korta med massa fel i ofta. Sedan ord ni inte kan stava till.. använd google eller synonymer! Och så en sista grej.. det är ett väldigt jobbigt teckensnitt ni använder, irriterande att läsa liksom. Men annars är det tummen upp på novellen! Läste alla kapitel i sträck nu ikväll, så jag gillade den! Menar absolut inget illa med det jag skriver, vill bara ge er lite tips, kritik har ingen dött av!

    SvaraRadera
  5. Gör ett till kapitel ÄLSKAR DENNA NOVELL!

    SvaraRadera

Vas Happenin?