lördag 24 december 2011

You Are The Air That I Breath - Chapter 16

Men efter någon timme bestämde vi oss för att ta en fika.
-Två Chai Latte, tack! sa jag till hon som stod bakom bänken, hon nickade och gav oss våra Chai latten när dem var klara.
Vi satte oss som vanligt en bit in i cafét och började prata på om allt mellan himmel och jord.
_______________________________________________________________
(återigen ingen bild:/ )


Johannas Perspektiv
 Vi satt och pratade om allt möjligt och hade det riktigt mysig men efter ett tag började jag känna mig riktigt iaktagen så jag började kolla mig runt om och tillslut så jag två tjejer stå en liten bit bort och kolla på oss med några konstiga blickar, jag kunde inte riktigt tolka deras blickar men jag antog att de var några av killarnas fans men jag vet inte om dom var glada eller arga över att få se oss. Jag viskade till Nellie att hon skulle kolla mot dom lite diskret och även hon tyckte att det var något konstigt med dem. Vi bestämde oss för att försöka ignorera tjejerna men efter några minuter orkade jag inte längre, jag kände mig inte alls bekväm av att tjejerna stog och stirrade på oss utan att blinka så vi beslutade oss för att gå och fortsätta med att shoppa.
När vi paserade tjejerna följde dom oss med blickarna men vi försökte att inte vända oss om och jag föröskte att hålla mig från att skrika åt dem och be dom sluta glo eller nåt.
-Shit vad läskiga tjejer! flämtade Nellie när vi inte såg dom längre
-Skoja inte, fan läskigare än vilken skräckfilm som helst! skrattade jag

Vi gick in på Hollister och där inne shoppade vi som galningar, inte ett plagg gick säkert när Johanna och Nellie var i farten.
Men medans jag satt utanför provrummen och väntade på att Nellie skulle bli klar kände jag mig så där äckligt iaktagen igen så jag började se mig omkring och fick än en gång syn på de läskiga tjejerna från Cafét.
-Nellie, fan skynda dig!! jag är livrädd, tjejerna är här! Sa jag på svenska och i samma sekund flög Nellie ut ur provrummet och även hon såg livrädd ut.
Vi gick till kassan och betalade det vi skulle ha, medans Nellie betalade skickade jag ett sms till Harry där det stod att vi var förföljda av två skit läskiga tjejer och att han skulle möta oss.
-Killarna kommer och möter oss! Sa jag och Nellie nickade och såg lättad ut men det varade inte särskillt länge.
-Ursäkta? hörde vi en röst bakom oss säga, vi vända oss hastigt om och där stog tjejerna
-Är ni Nellie och Johanna? frågade den ena tjejen
-Ehm ja?...sa Nellie
Tjejerna flinade läskigt mot oss sedan gick de närmre och slog till både mig och Nellie med knytnävarna och sprang sen iväg.
Nellie la sin hand under ögat där hon blev träffad och jag tappade balansen och föll ihop.
Nellie satte sig bredvid mig på vägen och vi båda började gråta, det gjorde så jäkla ont! Nellie blödde under ögat och var helt lila, jag vet inte hur jag såg ut men minst lika hemsk måste jag  ha sett ut iallafall och mitt huvud gjorde så ont att jag knappt kunde tänka.
Det dröjde inte lång tid tills vi hörde röster närma sig men jag orkade inte öppna ögonen, jag kände några armar om mig och jag började gråta ännu mera.
Harry som kramade om mig hjälpte mig att resa mig upp och Niall hjälpte Nellie men precis när jag kom upp på fötterna vek sig benen och jag började spy sedan blev allt svart.

Nellies Perspektiv

När killarna kom och hjälpte oss upp på fötterna såg jag på Johanna att hon inte alls mådde bra, hon hade berättat för mig att hon egentligen inte alls kände sig någelunda frisk när vi satt på cafét men hon ville verkligen vara kvar på stan.
Precis när Harry fått upp henne på fötterna faller hon ihop och börjar spy, jag skrek till och killarna sprang genast fram och föräskte hjäpa Harry med att väcka henne.
vi övervägde att ringa ambulansen men vi bestämde att vi skulle åka till hotellet och låta en sköterska där kolla till henne så slapp vi alla fans och trafik som skulle vara påvägen till sjukhuset.
Detta kändes så typiskt, att det var just Johanna som skulle må dåligt men den här gången var jag säker på att hon skulle överleva, jag var mest rädd för hur lång tid det skulle ta för henne att vakna.
___________________________________________________________________________
Bajs kort men det är juuuuuulafton så ni får helt enkelt vara nöjda!! :) KOMMENTERA!!! VAD HÄNDER!???:O
Posted By: Johanna xx

1 kommentar:

  1. SjuktBRA!!!! :D
    MER tkr att du uppdatterar asmkt för det är ju faktist jullov ;)

    SvaraRadera

Vas Happenin?